Spionfoto's

Scoop : Renault bouwt neefje van Nissan Qashqai

Sinds enkele maanden circuleren er tal van foto’s op het internet van gecamoufleerde wagens die de voorbode zijn van een vervanger voor de Renault Koleos. De wagen werd in alle uithoeken van de wereld betrapt. Een paparazzi fotograaf die voor Autoevolution werkt kon deze nog stevig gecamoufleerde compacte SUV van naderbij bekijken. Hoewel het niet de bedoeling was, kreeg de man zelfs details van het interieur te zien.

| Gepubliceerd op 8 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Het zou kunnen dat de opvolger van de Koleos zijn naam behoudt, we weten dat hij het platform zal gebruiken van de huidige Nissan Qashqai, ook het motorgamma zal worden overgenomen. Het ziet er naar uit dat er twee formaten “Koleos” komen waarbij de grootste versie plaats biedt aan zeven inzittenden. Bij Nissan gaat die variante als X-Trail door het leven. Wordt vervolgd …

Op de jongste beelden die we van de “Koleos” te zien kregen, zie je een glimp van het dashboard. Het valt op dat de ventilatieroosters, het aanraakscherm en de bediening van de airco op exact dezelfde plaats zit als bij de Nissan Qashqai. De afwerking is dan weer wel typische Renault met het typische ‘afdakje’ boven het tellercluster. We stellen ook vast een extra handvat voor de passagier dat op de centrale console werd gemonteerd. De verfijnde afwerking, het gebruikte leer en de aluminium inzetstukken wijzen erop dat Renault moeite doet om de afwerkingskwaliteit te verhogen. De wagen moet op het niveau van de rechtstreekse concurrenten staan.

Advertentie – lees hieronder verder

Wacht u met ongeduld op de “Koleos” die eind 2015 op de markt zal komen ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon