Spionfoto's

Scoop : toekomstige Porsche 911 GT3 RS betrapt in de sneeuw!

In het huidige 911-gamma zijn er tal van modellen die een antwoord bieden op de meest uiteenlopende verwachtingen. Er is echter nog geen extreme versie. Volgens onze fotografen zal die niet lang meer op zich laten wachten. Ze legden zopas enkele prototypes van de toekomstige GT3 op de gevoelige plaat vast in het Hoge Noorden.

| Gepubliceerd op 16 dec. 2014 | Leestijd: 2 min

De imposante achtervleugel op de motorkap achteraan laat weinig twijfel bestaan over de roeping van deze Porsche, hij lijkt geknipt voor het circuit. Deze sportieve aanpak vraagt ook een afslankkuur waaraan onder meer de achterbank ten prooi viel. Dat zien we ook op de beelden want achter de zijruitjes achteraan zien we vermoedelijk een rolkooi. Op de beelden die door onze spionnen werden geschoten, wordt ook duideldijk dat deze gecamoufleerde GT3 RS enkele bijzondere kenmerken heeft. Zo zien we centraal achteraan een dubbele uitlaat, bredere spatborden en extra luchtinlaten in de voorvleugels.

Scoop : Porsche Cayman GT4 is bijna productierijp! (25-11-14)

Advertentie – lees hieronder verder

De wagen zal geïnspireerd zijn op de technische basis van de 911 GT3 die over een zescilinder boxermotor uit aluminium beschikt. Deze vier liter grote zespitter zal echter veel krachtiger zijn. In de wandelgangen wordt nu al over een vermogen van minimum 520 pk gesproken. Dat vermogen gaat – zoals de traditie het wil – integraal naar de achteras. De wagen zal worden voorzien van een manuele versnellingsbak met wellicht zeven verhoudingen. Wordt vervolgd …

Wat is uw favoriete versie van de Porsche 911 ?

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon