Unieke Ford Mustang voor het goede doel

Om het educatieve jongerenprogramma van de Experimental Aircraft Association te steunen, veilt Ford  op 28 juli een indrukwekkende en vooral unieke versie van de Ford Mustang.

Gepubliceerd op 25 juli 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Deze radicale Mustang werd Ole Yeller gedoopt en is gebaseerd op de Shelby GT350 die 526 pk levert en bij ons jammer genoeg niet wordt verkocht. Ford stelt dat deze bolide “gehomologeerd is voor de weg maar bijzonder dicht bij een racewagen staat”. Om dat te realiseren, werd de vering verlaagd en komt er een gigantische achterspoiler op de kofferklep. Leuk detail is de groene neonverlichting die onderaan het chassis werd gemonteerd.

De kleurstelling van deze Mustang herinnert aan de gele Ole Yeller P-51 D-vliegtuigen die groene opschriften kregen op de vleugels.

Binnenin maken de specifieke Recaro-stoelen, de opschriften in de deurpanelen en de metertjes die geïnspireerd zijn op de luchtvaart het verschil. 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ford voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.