Aston Martin SUV komt in 2019

Aston Martin gunt ons een eerste glimp van zijn toekomstige SUV en het merk bevestigt in één moeite dat de productie in 2019 wordt opgestart. Het model wordt nog steeds DBX genoemd en zal in Wales worden gebouwd.

Gepubliceerd op 10 april 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Op dit ogenblik worden nog geen details of technische kenmerken gegeven. Op de door Aston Martin getoonde schets zien we sportieve elementen maar het koetswerk leunt veel meer aan bij dat van een klassieke SUV. De conceptwagen die in 2015 werd getoond had een verhoogd coupé-koetswerk. Die moest het terrein effenen (ook mentaal) voor de komst van een SUV bij de Britse constructeur.

Omwille van het succes van luxe SUV’s zoals de Range Rover en de Bentley Bentayga koestert Aston Martin grote verwachtingen voor deze DBX want er komt ook een specifieke productiesite. Men bouwt immers een nieuwe assemblagelijn in de voormalige hangars van de Britse Defensie in Wales. Aston Martin kocht de site voor 230 miljoen euro en op termijn zal het merk er 750 jobs creëren.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Aston Martin voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.