Actualiteit

Gran Turismo Sport is vanaf 18 oktober te koop (+ VIDEO)

Gamers wachten al maanden met ongeduld op de lancering van de eerste Gran Turismo voor de PS4. Als u één van hen bent, kunnen we u eindelijk de releasedatum meedelen: 18 oktober!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 17 jul. 2017 | Leestijd: 2 min

Gran Turismo heeft aan de hand van een video op hun officiële webpagina eindelijk de releasedatum voor de eerste versie van Gran Turismo Sport voor de PS4 aangekondigd. Europese gamers moeten nog tot 18 oktober geduld hebben.

Eén van de grote nieuwigheden in het spel is de komst van Porsche. In het 20-jarige bestaan van Gran Turismo was er nooit eerder een Porsche-model in het spel te zien.

Advertentie – lees hieronder verder

In deze nieuwe editie van één van de belangrijkste videospellen, kunnen de spelers meer dan 150 verschillende auto’s besturen en beheersen. Door de samenwerking met de FIA (Internationale Autosport Federatie) beloven de online wedstrijden van de Sport modus nog spannender te worden.

Gran Turismo Sport zal ook compatibel zijn met 4K beeldresolutie en is beschikbaar in de 3D via de aangepaste VR-helm. In de PlayStation Store kan men al een voorbestelling plaatsen voor € 59.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon