Actualiteit

Audi e-tron GT: elektrische berline volgens Audi Sport

Tijdens de jaarlijkse persconferentie van Audi in Ingolstadt heeft Audi de eerste details vrijgegeven van de sportieve en 100% elektrische berline die ze in 2021 willen lanceren. Dit is de e-tron GT.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 16 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Hij getuigt van moderne en dynamische lijnen en het profiel houdt het midden tussen de A5 Sportback en de A7 Sportback. Dit is de teaser waarmee Audi de e-tron GT heeft aangekondigd.

Op de jaarlijkse persconferentie wilde het merk ook nog kwijt dat deze 100% elektrische auto vanaf 2021 zal worden gebouwd in de fabriek van Böllinger Höfe, waar ook de R8 van de band rolt!

Advertentie – lees hieronder verder

Ook op vlak van onderstel zal de e-tron GT erg sportief zijn, want hij deelt zijn technische basis met de Porsche Mission E. De prestaties zien er alvast beloftevol uit met een vermogen van 600 pk, een rijbereik van 500 km en de mogelijkheid om bij te laden in 15 minuten…

Het is duidelijk, Tesla zal het rijk niet lang meer voor zich alleen hebben. Tal van concurrenten komen immers met producten die – althans op papier – veelbelovend zijn!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon