Actualiteit

Autosalon van Brussel: praktische info

De 96ste editie van het autosalon van Brussel vindt plaats van 12 tot 21 januari 2018 in Brussels Expo. Tickets kosten evenveel als in 2017 en het is goedkoper om ze online te kopen.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 11 jan. 2018 | Leestijd: 2 min

De toegang voor volwassenen kost € 15 aan de kassa en voor een online ticket betaal je € 13,25. Voor kinderen betaal je respectievelijk € 9 of € 7,25. Wat de parking betreft, doe je er goed aan om ons artikeltje over de carpooling te lezen.

Van hoelaat tot hoelaat?

Advertentie – lees hieronder verder

Tijdens de week is het salon geopend van 11u tot 19u, in het weekend kan je er al vanaf 10u terecht. De nocturnes duren tot 22u.

Geen Infiniti  

Alle merken die op de Belgische markt worden verkocht – met uitzondering van Infiniti – zijn in Brussel aanwezig. Dit is een mooi resultaat want de voorbije jaren bleven regelmatig grote merken afwezig op één of meerdere Europese autosalons. Dit jaar telt het autosalon vijf wereldpremières, 13 Europese premières en ruim 35 Belgische premières.

Liefhebbers van de meest exclusieve modellen moeten trouwens zeker paleis 1 en paleis 12 bezoeken waar de meest tot de verbeelding sprekende merken te vinden zijn. Meer info op Autosalon.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon