Actualiteit

BMW M4 voor 25ste verjaardag Individual

Geschreven door Laurent Norro | 01/07/2015

Net zoals andere constructeurs heeft ook BMW zijn eigen departement dat wagens personaliseert. Deze afdeling viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Om dit gepast te vieren, werd beslist om een bijzondere versie van de M4 te ontwikkelen.

Over deze M4 Individual Anniversary 25 Years is op dit ogenblik nog maar weinig bekend. De constructeur heeft nog niet aangegeven wanneer de wagen op de markt komt en we weten ook niet of het om een beperkte oplage zal gaan.

Het ziet er naar uit dat de wagen “Macao Blue metallic” zal worden gelakt. Hij zal over een splitter en een ventilatierooster beschikken dat in “carbon zwart” wordt uitgevoerd. Op het dak zullen op een discrete manier de traditionele blauw en rode bandjes van “M Performance” worden aangebracht.

Het interieur van deze M4 wordt afgewerkt met tweekleurig Merinoleer in zwart en “Silverstone”. We noteren ook diverse “25th anniversary”-logo’s. Die staan op de hoofsteunen, de handrem maar ook op de centrale console. Omdat het interieur ook moet matchen met het koetswerk, komt die console in “M Carbon”-afwerking met inzetstukken in “Macao Blue”.

BMW zorgde niet voor modificaties aan de 3 liter motor. Die levert nog steeds 431 pk (550 Nm) en een versnellingsbak met dubbele koppeling en zeven versnellingen. Ter herinnering, deze combinatie zorgt ervoor dat de M4 in amper 4,1 seconden naar 100 km/u spurt.

Zou u een dergelijke “M4 Individual Anniversary 25 Years”-versie willen ?

Trefwoorden

Lees ook