Actualiteit

De comeback van de drive-in bioscoop

Geschreven door Belga | 01/07/2020

De coronacrisis zorgde voor de opkomst van heel wat interessante initiatieven. Deze zomer lanceren Mini en Kinepolis een drive-in bioscoop.

De Mini Drive-In Tour by Kinepolis zal neerstrijken in verschillende steden in het land. Op het programma staan emblematische films op plekken die speciaal uitgekozen werden om bij het thema te passen.

Naar De Leeuwenkoning kijken in de natuur? Of Harry Potter bewonderen in een echt kasteel? Alles is mogelijk. En dat allemaal veilig beschermd tegen het coronavirus. Want ja, je blijft in je eigen bubbel, die van je auto. Zo geniet je weer van de kleine geneugten des levens. Op groot scherm!

Dat is nog niet alles: de eerste rij van de drive-in bioscoop zal volledig gereserveerd worden voor Minibestuurders. De “Mini Front Row Seats” zijn zowat het equivalent van VIP-stoelen.

Op mini.be/drive-in-tour vind je alle informatie over de reeds bevestigde locaties, de programmatie en de voorverkoop van de Mini Drive-In Tour by Kinepolis. Nieuwe films en locaties zullen de komende weken worden toegevoegd aan de website.

Wie interesse heeft, houdt maar best een paar gaatjes vrij in zijn agenda tussen 3 juli en 31 augustus 2020 voor een unieke drive-in bioscoopbeleving.

Trefwoorden

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's