Actualiteit

Een VW pick-up op het Salon van New York?

Volkswagen kondigde reeds de aanwezigheid van zijn SUV Atlas met een vijfdeurs koetswerk aan op het Salon van New York. Maar misschien heeft de constructeur nog een tweede primeur in zijn mouw zitten.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 28 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Aan de andere kant van de oceaan zwellen de geruchten aan dat Volkswagen ook een pick-up zou onthullen op het salon van de Big Apple, dat op vrijdag 30 maart zijn deuren voor het publiek opent. De komst van een pick-up speciaal op maat gemaakt voor de Amerikaanse markt is zoals een mysterieus zeemonster dat regelmatig opduikt om voor « scoops » te zorgen in de lokale media. Maar dit keer lijkt er toch meer aan de hand te zijn, omdat de Duitse groep aankondigde zijn aanwezigheid op de Amerikaanse markt te willen vergroten.

Deze pick-up zou niets gemeen hebben met de Amarok, die niet in het land van Uncle Sam wordt verdeeld omdat hij daar te klein uitvalt. De nieuwkomer zou dan weer afgeleid zijn van de SUV Atlas. Het zou dus eerder om een vrijetijds pick-up gaan, omdat hij geen zware ladingen kan vervoeren. Dat zou het succes echter niet in de weg staan, omdat pick-ups daar toch vaak als SUV worden gebruikt.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon