Festival of Speed uitgesteld door coronavirus

Het Festival of Speed, dat elk jaar in en rond het landgoed van de Duke of Richmond in het Engelse Goodwood doorgaat, stond gepland voor 9 tot 12 juli. Vanwege de coronaviruspandemie hebben de organisatoren besloten om het evenement uit te stellen…

Festival of Speed uitgesteld door coronavirus

De voorbije jaren was het Festival of Speed niet langer exclusief een samenkomst voor exclusieve klassieke sportwagens. Constructeurs grepen alsmaar vaker de kans om er hun nieuwste exoten aan het publiek voor te stelllen. Zoiets gebeurt trouwens steeds vaker op oldtimerevents, zelfs op de Zoute Grand Prix in ons eigenste Knokke.

In de loop van de volgende weken zal een nieuwe datum bekend worden gemaakt. De organisatie zou de voorbije weken alles in het werk hebben gesteld om de boel te laten doorgaan, maar omwille van de onzekerheid over de duur van de coronacrisis werd beslist om een latere datum te kiezen.

Als je al een ticket hebt gekocht, dan hoef je nergens voor te vrezen want het blijft geldig. Op de website www.goodwood.com zal zo snel mogelijk de nieuwe datum worden bekendgemaakt.