Actualiteit

Gocar.be in cijfers

Geschreven door Joris Bosseloo | 01/07/2021

Gocar.be is dé Belgische referentiewebsite voor wie op zoek is naar een nieuwe auto, een tweedehandswagen, een leasingwagen, een utilitair voertuig, een oldtimer of een motor. Daarnaast trakteert dit platform dagelijks op nieuws over de autosector en mobiliteit, maar ook op handige tips, praktische info, testverslagen enzovoort. Bij deze enkele kerncijfers.

50.000

Ongeveer het aantal voertuigen dat wordt aangeboden. Zowel professionele handelaars als particulieren kunnen hier terecht.

10

bestaat sinds 2011 en was de allereerste Belgische website die toeliet om nieuwe auto’s te koop aan te bieden. Op 10 jaar tijd is uitgegroeid tot een absolute topspeler: met alsmaar meer lezers, kopers en verkopers.

93.000

Het aantal Belgische volgers op de Dit ongezien grote publiek wordt dagelijks op de hoogte gehouden van  Over auto’s natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook over mobiliteit, praktische tips enzoverder enzovoort.

12.000

Zoveel zijn er inmiddels op verschenen. Het is dan ook het doel van deze gespecialiseerde website om Belgen zo goed als mogelijk te gidsen en te begeleiden tijdens de zoektocht naar hun volgende voertuig. Niet voor niets luidt de slagzin: Uw volgende voertuig staat al op

Trefwoorden

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's