Actualiteit

Gocar.be succesvol tijdens Autosalon en kampioen op Facebook

Geschreven door Joris Bosseloo | 23/01/2018

Het Autosalon van Brussel heeft een ontzettend sterke editie achter de rug en ook bij Gocar.be was het succes niet bij te houden. Als we onze online bezoekcijfers vergelijken met die van vorig jaar, stellen we vast dat zowel de aanloop naar als de salonweek zelf een overdonderdend succes zijn geworden voor je favoriete autosite.

Van 1 tot 21 januari 2018 mochten we niet minder dan 1.531.880 online bezoekers verwachten, een stijging van maar liefst 34,2% (!) ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. We spreken dus over een gemiddelde van zo'n 73.000 bezoekers per dag, terwijl dat er dat een jaar geleden gemiddeld iets meer dan 54.000 waren. Van 12 tot 21 januari, de automobiele hoogweek, haalden we zelfs meer bezoekers dan het autosalon zelf!

Immens bereik 

Uiteraard bedanken we jullie die ons dagelijks volgen: via een zoekmotor, op sociale media (bijna 55.000 volgers !) of via onze nieuwsbrieven. Daarnaast tellen we de bezoekers die op zoek gingen naar .

Scoren op sociale media

Onze uitgebreide community heeft tijdens de salonweek alvast goed van zich laten horen. mag zich dan ook de nieuwe kampioen op Facebook noemen, met ruim 6.500 likes, shares en comments op amper zeven dagen tijd. Volgend jaar nóg beter?

Trefwoorden

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's