Actualiteit

Koning op bezoek bij Audi. Maar valt er ook wat te vieren?

Op 14 oktober was het feest bij de Audi-fabriek in Brussel want de 500.000ste A1 stadswagen ronde van de montageband. Voor deze gelegenheid werden het personeel en de Audi-verantwoordelijken vergast met een bezoek van Koning Filip.

| Gepubliceerd op 20 okt. 2014 | Leestijd: 2 min

Het belangrijkste nieuws van de dag was dat het half miljoen exemplaren van deze compacte Audi in amper vier jaar werden geassembleerd, wat een hele prestaties is. Thomas Sigi, member of the board bij Audi AG stelt het als volgt: “Onze medewerkers bouwen hier het A1-gamma op basis van ervaring, competentie en passie. Het toont aan deze Belgische productiesite ook op internationaal vlak competent is.” Een hartverwarmende gedachte.

Koning Filip mocht tijdens zijn bezoek kennis maken met het personeel van Audi-Brussels en met de nieuwste technologische ontwikkelingen in het bedrijf.

Advertentie – lees hieronder verder

Er was ook aandacht voor het erg succesvolle educatieve opleidingsmodel dat in tal van scholen wordt gebruikt. Via dit systeem kan Audi theoretische opleidingen in het technisch onderwijs aanvullen met  praktijkervaring in haar eigen vormingslokalen.

De 500.000ste Audi A1 werd door een Duitse klant besteld. Het gaat om een Sportback in Misano rood, voorzien van een S Line pack en een 1.4 liter grote TFSI-benzinemotor.

Bent u trots dat deze Audi’s in ons land worden gebouwd ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon