Actualiteit

Nieuwe Ford Bronco en mini-Bronco in de maak

Ford heeft aangegeven dat de Bronco terugkomt in 2020. Hij zal ook een compacter broertje krijgen: de “mini-Bronco”, en die eveneens klaar is voor het avontuur. Ford toont ons vandaag de eerste beelden van beide modellen, kwestie van ons al even te laten watertanden!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 21 mrt. 2018 | Leestijd: 2 min

Tot in de jaren negentig was de Bronco één van de sterkhouders van het Ford-gamma, het was een echt werkpaard dat op een pick-up chassis werd gemonteerd. Ford wil dit model nieuw leven inblazen en het design zal verwant zijn met het silhouet van weleer. Tenminste dat maken we op uit deze eerste foto van de constructeur waar we het model nog onder een doek zien. Verwacht je vooral aan een robuust en hoekig model dat in zekere zin vergelijkbaar zal zijn met de Jeep Wrangler.

Advertentie – lees hieronder verder

Ford wil het gamma ook verruimen met een “mini-Bronco”, die een antwoord moet geven op de succesvolle Jeep Renegade. Net als die concurrent zal de kleine Bronco een stoer design hebben en bovendien over heuse terreineigenschappen beschikken. De eerste conceptversie zal eind maart worden getoond op het autosalon van New York.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon