Actualiteit

Ook de Range Rover krijgt zijn facelift (+VIDEO)

Na de Range Rover Sport, neemt Land Rover nu ook de Range Rover onder handen. Het recept is identiek: de komst van een plug-in hybride, lichte aanpassingen aan het koetswerk en een dubbel scherm aan boord.

Alain de Jong | Gepubliceerd op 12 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

De vierde generatie van de Range Rover profiteert dus van deze restyling om ook een hybride motorisatie aan het gamma toe te voegen die een elektromotor combineert met een 2 liter viercilinder benzinemotor van 300 pk. Het totaalvermogen loopt op tot 404 pk en laat deze kanjer toe in 6,8 seconden van 0 tot 100 km/u te sprinten en een top van 220 km/u te bereiken. Na een laadbeurt van 7u30 bedraagt de 100% elektrische autonomie 51 km. 

Het dieselaanbod blijft ongewijzigd, maar de V8-benzinemotoren evolueren wel. De “basis” achtpitter ziet zijn vermogen stijgen van 510 tot 525 pk, terwijl dat van de luxueus uitgedoste SVAutobiography Dynamic versie toeneemt van 550 tot 565 pk. Net als de Range Sport en de Velar, krijgt ook de Range Rover een dubbel controlescherm op de middenconsole aangemeten.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon