Actualiteit

Seat : culturele ruimte in hartje Barcelona

Eind 2018 opent in hartje Barcelona een nieuwe Seat ruimte met een oppervlakte van 2.600 m2, verdeeld over vier verdiepingen. Het is de bedoeling om er allerhande evenementen te organiseren en het moet een vaste stek worden binnen het culturele leven van de Catalaanse stad.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 18 jul. 2017 | Leestijd: 2 min

Vanaf eind 2018 zal dit nieuwe centrum, dat gelegen is op een kruispunt van twee belangrijke straten van de stad, bezoekers kunnen ontvangen die er de allernieuwste trends kunnen ontdekken. Het Seat-gebouw zal leven op het ritme van culturele evenementen en er zullen tentoonstellingen, concerten, pop-up stores worden georganiseerd, naast een gastronomisch luik. Het spreekt voor zich dat de bezoekers er ook de nieuwste technologieën van het Spaanse merk kunnen ontdekken. Ze kunnen ook rekenen op een bijzonder persoonlijke ervaring bij de aankoop van een nieuwe wagen.

Volgens Seat-president, Luca de Meo “zal deze nieuwe ruimte deel uitmaken van en een actieve rol spelen in het culturele leven van de stad en de ruimte zal ook een uitgesproken internationale uitstraling hebben”.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon