Verhuurfirma annuleert grote bestelling Tesla Model 3: “Kwaliteitsproblemen”

Een Duits verhuurbedrijf heeft zonet een groot deel van een bestelling van 5 miljoen euro voor Tesla Model 3’s geannuleerd. Volgens de firma is de kwaliteit van die wagens beneden alle peil. Tesla heeft intussen zelfs al gereageerd…

Verhuurfirma annuleert grote bestelling Tesla Model 3: “Kwaliteitsproblemen”

Het Duitse autoverhuurbedrijf Nextmove heeft het afgelopen voorjaar vijftien Tesla Model 3‘s in ontvangst genomen, maar daar is men niet zo tevreden over. Tussen de vermeende klachten lezen we defecte elektrische bedradingen, krassen op het dashboard, condensatie in de koplampen, lakfouten… De firma besloot daarop om de rest van de bestelling te annuleren.

Tesla reageerde in een verklaring: “Wij zijn van mening dat de beslissing van de klant om de rest van de bestelling niet in ontvangst te nemen niet volledig te wijten was aan kwaliteitsproblemen, maar in grote mate werd beïnvloed door zijn frustratie over een niet aanverwant geschil eerder dit jaar. Elke klant die niet tevreden is over een auto, kan deze tot zeven dagen na aankoop terugbrengen voor een volledige terugbetaling”, aldus de fabrikant.

Tesla: Is het vet van de soep? 3 alternatieven voor de Tesla Model 3