5 “ideale” gezinswagens op het Autosalon 2019

Een auto voor het hele gezin? Keuze zat op het Autosalon dit jaar! Wij gingen de mogelijkheden na en hebben er onze favorieten per koetswerktype uitgepikt. Er zit zowel een Dacia als een Rolls tussen…

5 “ideale” gezinswagens op het Autosalon 2019

Break

Wie er met het gezin even van tussenuit wil en dat snel en in stijl wil kunnen doen, kan opteren voor een Audi RS6 Performance. Die superbreak is uitgerust met een 605 pk sterke 4-liter V8 en daarmee steek je elke SUV voorbij die je zicht op de horizon belemmert.

SUV

Zit je liever hoog en droog en omringd door nóg meer luxe? Dan is de Rolls-Royce Cullinan de gedoodverfde kandidaat. Hou wel rekening met de ongelofelijk dure aankoopprijs: € 332.750, zonder ook maar één van de vele opties aan te stippen.

5 niet te missen sportwagens op het Autosalon van Brussel 2019

Monovolume

Hoewel ze duidelijke voordelen hebben, worden monovolumes vandaag fel overschaduwd door SUV’s. Gelukkig bestaan er nog mogelijkheden, zoals de Dacia Lodgy. Da’s no-nonsense familievervoer voor een belachelijk laag tarief, waarin al eens vlekken mogen worden gemaakt.

Berline

Wie een middenklasse berline verkiest, kan moeilijk om de BMW 3 Reeks heen. Daarvan wordt de nieuwste generatie momenteel als Belgische première voorgesteld op het Autosalon. De Golf van zijn segment…

Hatchback

Een hete vijfdeurs? Natúúrlijk kan je dan kiezen voor een snelle VW of voor een Renault of een Ford met een RS-label. Toch loont het zeker de moeite om ook een Hyundai i30 N uit te proberen. In zijn meest performante versie levert die Koreaan 275 pk en dat geweld wordt gekoppeld aan een bijzonder interessante aankoopprijs en een uitgebreide uitrusting. Een toppertje.