Autosalon

5 niet te missen wereldpremières op het Autosalon van Brussel 2020

Met 12 wereldpremières is de Brussels Motor Show 2020 een niet te missen evenement. Hier zijn 5 van de meest langverwachte.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 09/01/2020 | Leestijd: 1 min

Mercedes GLA

GLA

Iets korter dan zijn voorganger is de nieuwe Mercedes GLA ook 10 cm hoger geworden. Dit komt de ruimte ten goede, vooral achteraan. Bij de lancering is hij alleen beschikbaar als GLA 200 (163 pk) en GLA 35 4Matic AMG (306 pk).

Advertentie – lees hieronder verder

Opel Insignia

Opel

De Insignia kreeg een facelift en het resultaat is voor het eerst te zien in onze eigenste hoofdstad. De grootste evolutie wordt gevormd door de LED-koplampen voorzien van 84 modules.

Audi A5 Sportback 40 g-tron

A5

De onlangs gerestylede Audi A5 Sportback wordt als 40 g-ton (de CNG-versie) onthuld in Brussel. Zijn 2-liter motor ontwikkelt 170 pk en zijn aardgastank (17,3 kg) geeft hem een bereik van 420 tot 455 km volgens de oude NEDC-normen.

Renault Clio E-Tech Hybrid

CLIO E-TECH

De Renault Clio, die dit jaar is vernieuwd, zal je ook als een hybride kunnen bestellen. Zijn 1,6-liter motor (67 kW), oorspronkelijk afkomstig van Nissan, wordt gecombineerd met twee elektrische centrales: een van 35 kW en een andere (die dienst doet als dynamo/starter) van 15 kW. We kunnen haast niet wachten om hem uit te proberen…

Jaguar F-Type

F

De cabriolet/coupe van Jaguar heeft zojuist een grote facelift gekregen, die vooral vooraan opvalt. Het dashboard liet zich inspireren op dat van de XE en is voorzien van een nieuw 12,3-inch scherm. Wat de aandrijflijn betreft: de V6 is verdwenen, de V8 (nog) niet…

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie