Dream Cars

De vicepresident van Google houdt van supercars

Als grote baas van Google is het niet zo’n probleem om op het einde van de maand de eindjes aan elkaar te knopen en kan je jezelf naar hartenlust verwennen. Benjamin Sloss hoeft zich dus niets te ontzeggen. Hij kocht zich zopas de meest exclusieve Ferrari, de LaFerrari. Om niet onopgemerkt voorbij te komen, koos de man voor een geel exemplaar.

| Gepubliceerd op 16 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Door deze opvallende kleur is hij alvast zeker dat hij zich niet van auto zal vergissen met die van zijn vrouw. Mevrouw rijdt immers met een knalrode McLaren P1. Vandaar … De vicepresident is een gepassioneerd liefhebber van prestigieuze wagens want hij heeft ook nog enkele andere fraaie vierwielers in zijn garage. Daarbij zien we onder andere nog een Ferrari 599XX Evo. Die werd in juni 2012 door Ferrari verkocht naar aanleiding van de aardbeving die de streek had geteisterd. Hij bracht 1,4 miljoen euro op.

Over dergelijke uitgaven hoeft men zich niet te verbazen . In vergelijking met een topvoetballer of een filmster verdient Benjamin Sloss bijzonder goed zijn boterham. Het internetbedrijf haalt jaarlijks om en bij de 60 miljard dollar binnen. Het is dus niet verwonderlijk dat het salaris van de toplui navenant is.

Advertentie – lees hieronder verder

We weten niet of mevrouw Sloss zich aan elk rood licht wil meten met haat man als ze ’s morgens naar hun werk rijden. We gaan er van uit dat ze dat niet doen want in de Verenigde Staten is men niet mals voor verkeersovertreders en de politie is nooit ver weg .

Met welke van de twee wagens zou u willen rijden als u de kans kreeg ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon