Dream Cars

Een Pagani van 1 miljoen voor je 15de verjaardag

Geld is geen garantie op geluk maar verwende kinderen worden er blijkbaar wel vrolijk van. De voorbeelden zijn legio maar het jongste wapenfeit komt van een Taiwanees die voor zijn vijftiende verjaardag een schitterende Pagani Huayra kreeg. Mocht u Pagani niet kennen, het is een kleine sportwagenfabrikant die in het segment van zeldzame en exclusieve exoten zoals Ferrari, Lamborghini en McLaren opereert.

| Gepubliceerd op 1 mei 2015 | Leestijd: 2 min

Uiteraard mag de knaap nog niet met deze supercar rijden want daarvoor hoort hij eerst meerderjarig te zijn en over een rijbewijs te beschikken. Om de zaak niet op zijn beloop te laten, hebben de ouders aan de Italiaanse constructeur gevraagd om de wagen te bewaren tot het ogenblik dat aan bovenstaande voorwaarden is voldaan. Een wijze beslissing ! In afwachting dat zijn bolide wordt geleverd, kan de kerel zich de jongste Huayra-eigenaar ter wereld noemen.

Het is te hopen dat de jonge Taiwanees ook enkele intensieve rijstages volgt voor hij met deze Pagani op pad zal gaan. Een Pagani Huayra is immers geen speeltje om in onervaren handen te geven. Deze sportieveling “buiten categorie” wordt aangedreven door een bi-turbo V12-motor die 730 pk en ruim 1000 Nm aan trekkracht levert. Hij spurt in 3,3 seconden naar 100 km/u en haalt een top van 360 km/u.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon