Dream Cars

Lamborghini Aventador SV : stock uitgeput

Ook al wint u de volgende Euromillions jackpot, het is nutteloos u naar een Lamborghini-verdeler te reppen om daar een Aventador LP 750-4 SuperVeloce te bestellen. De 600 voorziene exemplaren vonden namelijk allemaal al een eigenaar en de constructeur is niet van plan ook maar één wagen extra te maken. Jammer!

Laurent Norro | Gepubliceerd op 7 jun. 2015 | Leestijd: 2 min

Dat neemt niet weg dat, mocht u zin hebben, u binnen enkele maanden toch al op zoek kan gaan naar sporen van één van deze hypersportieve Lambo’s. Het merk uit Sant’Agata maakte namelijk bekend op welke markten deze bolides werden verkocht.

Zo vernamen we dat 200 stuks verscheept worden naar Noord- en Zuid-Amerika, 200 andere wagens zullen hun eigenaars in Europa, het Midden-Oosten en Afrika verblijden, en de laatste 200 zijn voor Azië bestemd. Kortom, als u doorzet, kan u zeker nog uw droom realiseren!

Advertentie – lees hieronder verder

De gelukkige eigenaars krijgen een sportwagen in handen die 50 kg lichter werd vergeleken met de ‘basisversie’ van de Aventador en wordt aangedreven door de 6,5 liter V12 goed voor 750 pk. Met een dergelijk blok lukt de sprint van 0 tot 100 km/u in slechts 2,8 sec. en is een top van maar liefst 350 km/u haalbaar. Om deze chrono’s neer te zetten kan gerekend worden op een gesofisticeerde vierwielaandrijving en een stroomlijn die 150% efficiënter werd en ook 170% meer neerwaartse druk garandeert. Indrukweekend, niet? Net als de vereiste cheque trouwens, die voor de Aventador LP 750-4 SuperVeloce minstens 327.190 € bedraagt.

En zou u voor deze Lamborghini vallen als u de middelen had ?

Exclusief : Aventador Super Veloce, de ultieme Lamborghini (06-02-15)

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon