Dream Cars

Ontroerend : Make-A-Wish organiseert een Bugatti-ritje

De Make-A-Wish foundation heeft zich tot doel gesteld om de wensen van zieke kinderen te realiseren. In de Verenigde Staten, meer bepaald in de buurt van Dallas werd vrij recent een opmerkelijke wens gerealiseerd. Michaël, een kleine jongen van 7 die aan leukemie lijdt, mocht een dagje meerijden met een van de meest exclusieve wagens die onze planeet rijk is.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 5 mei 2015 | Leestijd: 2 min

Als we de video bekijken, kunnen we slechts vaststellen dat de organisatie – zoals altijd – de kleine en de grote handen in elkaar heeft geslagen om er een geweldige dag van te maken. Michaël werd eerst samen met zijn ouders per limousine naar Dallas’s Park Place Motors gevoerd, een dealer die hoofdzakelijk prestigemerken verkoopt. Daar mocht hij instappen in een McLaren 650S en in een Bentley Continental GT.

Omdat Michaël een fervent liefhebber is van videospelletjes met autoraces, wilde de Make-A-Wish foundation hem trakteren op een stevige sensatie. Men wist Amerikaans piloot Butch Leitzinger te overtuigen om de kleine jongen mee te nemen voor een rondje in de … Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Het spreekt dat de jongen een smile tot achter zijn oren had wanneer hij uit de bolide stapte …

Advertentie – lees hieronder verder

In België is Make-A-Wish sinds 1990 actief. Net zoals andere organisaties zijn ze steeds op zoek naar vrijwilligers. Als u zich geroepen voelt om zieke kindjes blij te maken, kan u contact opnemen met de Nederlandstalige tak van de organisatie ( www.makeawish.be ).

Wat vindt u van de dromen die deze internationale organisatie kan realiseren ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon