Fun

Dit busje is ingericht als een echt huis

Het Britse bedrijf Van Life Builds is gespecialiseerd in de ombouw van bestelwagens naar kampeerwagens. Hun nieuwste creatie geeft je meteen zin om alles te laten vallen en op avontuur te trekken. Iedereen heeft weleens een busje willen kopen om de wereld te gaan ontdekken.

Geschreven door Maxime Hérion | 03/12/2021

Op de sociale media zie je heel wat mensen die hun ervaringen en verleidelijke foto’s delen. Het grootste obstakel voor de meesten onder ons is echter het gebrek aan comfort. Geen douche kunnen nemen of niet naar het toilet kunnen gaan, is een opoffering die de meesten niet bereid zijn om te doen. Daarom wil het Britse bedrijf Van Life Builds praktische en comfortabele oplossingen aanbieden. Hun nieuwste project ziet er behoorlijk indrukwekkend uit.

Appartement op wielen

Het begint allemaal met een Mercedes Sprinter met lange wielbasis die al een eerste leven als bestelwagen achter de rug heeft. Zijn eigenaar wilde hem transformeren tot vrijetijdsvoertuig en gaf carte blanche aan Van Life Builds, dat alle registers opentrok.

Advertentie

Van Life Builds Mercedes Sprinter

Het interieur, gemaakt van donker walnotenhout en wit hout, getuigt van een zeldzame elegantie. In totaal kunnen zes personen plaatsnemen. De voorzetels draaien zodat ze recht tegenover de zitbank komen te staan. Twee wegklapbare tafeltjes maken het mogelijk om te eten of te werken.

Van Life Builds Mercedes Sprinter

Dankzij de mooie kitchenette kun je eten bereiden, terwijl een flessenhouder je beste wijnen beschermt. In de zomer kun je buiten een barbecue houden, terwijl een koelkast met een aanzienlijke inhoud toelaat om met voldoende gekoeld voedsel te vertrekken. Een kleine badkamer maakt het geheel compleet en is even goed voorzien als de rest van deze kampeerwagen.

Terras voor de zomer

Van Life Builds Mercedes Sprinter

Bijzonder aan deze Sprinter is dat zich boven de slaapplaats een open dak bevindt dat toegang geeft tot een terras dat op het dak geïnstalleerd werd. Daar kun je twee bankjes plaatsen om in alle rust een glaasje te drinken.

Zoek je het liever niet zo hoog dan zijn er twee uitschuifbare armen om hangmatten aan te hangen en een siësta te doen wanneer je daar zin in hebt. Uiteindelijk ontbreekt er niets aan deze briljant ontworpen ‘bestelwagen’. Hiermee wil je meteen de weg op …

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook