Nieuwe modellen

Het lijkt erop dat de toekomstige Audi Q6 in België zal worden geproduceerd.

De toekomstige Audi Q6, die op het salon van Frankfurt al opdook als concept e-Tron Quattro, zou wel eens in de Brusselse fabriek gebouwd kunnen worden in de plaats van de kleine A1.

Nicolas Joannès  | Gepubliceerd op 19 okt. 2015 | Leestijd: 2 min

Volgens berichten in De Morgen, die ook door sommige vakbonden werden bevestigd, zou de Audi-fabriek in Vorst weldra de productie van de toekomstige Audi Q6 toegewezen krijgen. De specificaties van dit model zijn nog niet bekend, buiten wat in september laatsleden op het autosalon van Frankfurt werd getoond met de concept e-Tron Quattro.

De bevestiging van dit nieuws zou zekerheid bieden voor de tewerkstelling in ons land, aangezien het er naar uitziet dat de volgende A1 wellicht in Spanje zal worden vervaardigd en niet meer in België. En op een moment dat de TDI’s van dit merk niet meer in ‘topconditie’ zijn zou de productie van een elektrisch model eveneens een geruststelling zijn voor de fabriek. Volgens de woordvoerder valt de beslissing in november.

Advertentie – lees hieronder verder

Denkt u dat het een goede optie is voor de fabriek in Vorst dat de Audi Q6 er wordt geproduceerd in plaats van een ander model?

Audi plant Q6 voor 2018 (20-08-15)

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon