Spionfoto's

Audi A1: Geslaagde make-over!

Sinds enkele dagen circuleren er foto’s op het internet van een nog gecamoufleerde A1. Ze zijn niet de voorbode van de tweede generatie maar wel van een facelift voor de kleinste Audi. De Audi S1 die in maart op het salon van Genève te zien was, kreeg als eerste deze esthetische veranderingen. In Oktober op de Mondial in Parijs zullen ook alle andere A1-modellen deze update krijgen.

| Gepubliceerd op 10 jul. 2014 | Leestijd: 2 min

Enkele fotografen betrapten deze prototypes die wellicht in hun ultieme testfase zitten. Nog voor de officiële presentatie komen we dus al enkele belangrijke details over de facelift te weten. Het koetswerk is duidelijk geïnspireerd op de aanpassingen die we eerder op de super krachtige S1, goed voor 231 pk, zagen.

Vooraan zien we dat het radiatorrooster en de koplampen integraal worden overgenomen van de S1. Binnenin de lichtunits zien we bovendien dezelfde wenkbrauwen die we ook op tal van andere Audi-producten vinden. In de zwarte roostertjes links en rechts onder de bumperlijn worden nieuwe rechthoekige mistlampen geïntegreerd.

Advertentie – lees hieronder verder

De fotografen hebben zelfs achteraan enkele aanpassingen opgemerkt. Geen sinecure want door de camouflagestickers is dat moeilijker zichtbaar. Wel zeker is dat de achterlichten een nieuw binnenwerk krijgen en ook de schort onder de achterbumper is helemaal nieuw.

Over de technische aanpassingen en mogelijke nieuwe motorisaties houdt Audi vandaag de lippen stijf. Audi zal wellicht voor enkele nieuwe hightech gadgets zorgen en wat extra vermogen. We volgen het op de voet …

Zijn deze aanpassingen volgens u een goeie zaak voor de A1 ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon