Spionfoto's

Reeds een nieuwe 911

In september op het autosalon van Frankfurt zal Porsche de mid-career facelift van de 911 onthullen. En om te verhinderen dat verschillende media voortijdig met gelekte foto’s van deze sportwagen op de proppen zouden komen, gaf het merk reeds zelf de eerste beelden vrij van het beroemdste model uit zijn gamma.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 24 jul. 2015 | Leestijd: 2 min

Afgaande op de eerste plaatjes moet je al een echt kennersoog hebben om het oude van het nieuwe model te kunnen onderscheiden, omdat de uiterlijke verschillen zeer miniem zijn. Concreet kreeg het modeljaar 2016 een hertekende voorbumper met grotere luchtinlaten en lange led-daglichten. Aan de achterzijde van de 911 is een aangepaste bumper te vinden waarin de dubbele uitlaat voortaan uitmondt ter hoogte van het kenteken.

De officiële beelden tonen ook al een glimp van het interieur. Zo zien we dat de gefacelifte 911 mag pronken met een stuurwiel dat op dat van de 918 Spyder is geïnspireerd. Verder er is ook op te bespeuren dat de 911 een groter aanraakscherm en een nieuwe bediening van de rij-instellingen krijgt.

Advertentie – lees hieronder verder

Tenslotte wat de motoren betreft kunnen we nu al zeggen dat de 911 Carrera en Carrera S hun atmosferische zescilinders (3,4 l met 350 pk en 3,8 l met 400 pk) zullen inruilen voor turbokrachtbronnen. Logischerwijs zal de cilinderinhoud afnemen, maar zal het vermogen toch weer verder toenemen. Deze motoren zullen gekoppeld worden aan een handgeschakelde of een gerobotiseerde PDK-versnellingsbak.

En wat vindt u van de update van de Porsche 911 ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon