Tuning

Ford Transit Custom MS-RT: From England, of course!

Britten hebben altijd een streepje voor als het gaat om bijzondere auto’s. Zij lagen aan de basis van de Ford Transit Custom Sport en vandaag doen ze dat nog eens over met deze nog meer verfijnde versie die MS-RT wordt gedoopt.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 8 mei 2018 | Leestijd: 2 min

Hij is beschikbaar met een enkele of een dubbele cabine en deze bestelwagen die klaar is voor de racerij oogt allerminst bescheiden. Hij staat stevig op 18-duimsvelgen en wordt voorzien van Hankook-laagprofielbanden. Hij maakt verder het verschil met een verlaagd onderstel, een radiatorrooster met honingraatmotief en zwarte elementen op het koetswerk.

Maar er is meer, want vooraan zien we een zwarte spoiler onder de bumper en in de wielkasten worden (valse) verluchtingsroosters voorzien. Verder komen er bredere zijschorten, een achterspoiler en de verchroomde uitlaatpijpen werden in de achterbumper geïntegreerd. Binnenin steelt een afgeplat stuur – zoals in de ST-versies – de show.

Advertentie – lees hieronder verder

Jammer dat Ford niet nog een stapje verder is gegaan met dit concept, want onder de motorkap moeten we « genoegen nemen » met de 2.0 TDCi van 170 pk, net zoals in de andere versies. Aan de overkant van het kanaal start de prijs vanaf € 37.515.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon