Actualiteit

Carimmat is de “Tinder voor autobestuurders”, maar nog veel meer dan dat

Geschreven door Maxime Hérion | 17/02/2021

Carimmat is een nieuwe app die door een Frans bedrijf werd ontwikkeld en automobilisten met elkaar in contact brengt via hun kentekenplaat. Omdat ze elkaar knap vinden bijvoorbeeld, al bestaan er nog andere toepassingen die zeer interessant zijn. Een overzicht.

Het idee is simpel, maar iemand moest er maar opkomen. Met de Carimmat-app kunnen bestuurders elkaar contacteren via de kentekenplaat en da’s voor verschillende redenen handig.

Stel, je staat in de file en spot een persoon die volledig je type is. Dan kan je er via de kentekenplaat van de wagen van die iemand contact mee leggen. Een dating-app à la Tinder? Ja, maar ook niet per sé. Carimmat kan ook nuttig zijn om bijvoorbeeld om aan te geven dat een voertuig in de weg staat, of zelfs om het opstellen van een Europees aanrijdingsformulier na een ongeval te vergemakkelijken. Uiteraard is het noodzakelijk dat je je van tevoren op de app registreert en kan je, net zoals bij elke dating-app, zowel gesprekken aanvaarden of weigeren. Carimmat is nog maar pas beschikbaar in Frankrijk en zal binnen enkele weken ook in België “live” gaan.

Extra credits dankzij

Carimmat biedt de mogelijkheid om 10 codes te bemachtigen om gratis extra credits te krijgen. Ga hiervoor naar de parameters van de app, klik vervolgens op “verdien gratis credits” en voer de code “Gocar” in.

Trefwoorden

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Auto's