Actualiteit

Een tweedehandswagen leasen? Ook dat kan tegenwoordig

Dankzij het intelligente digitale platform biedt de start-up Lizy flexibele leasing van tweedehands- en voorraadvoertuigen aan KMO’s en ondernemers. Dit initiatief wordt ondersteund door D’Ieteren en Lab Box.

Geschreven door Maxime Hérion | 28/02/2019

“Lizy is een oplossing gecreëerd door ondernemers, voor ondernemers”, zegt Sam Heymans, CEO en medeoprichter van de kleine start-up die in juni 2018 werd opgericht. Samen met Vincent Castus klopte hij aan bij LAB Box, een “versneller” van innovatieve mobiliteitsoplossingen, met één idee voor ogen: het ontwikkelen van een intelligent digitaal verhuurplatform voor professionals en zelfstandigen.

Flexibel

Het duo is er in enkele maanden in geslaagd om hun ideeën in praktijk om te zetten: het aanbieden van leasecontracten van recente tweedehandsvoertuigen en stockwagens.

In samenwerking met D’Ieteren Finance biedt Lizy nu voertuigen van de merken van de VW Group aan (VW Audi, Seat, Skoda) en dit tegen een huurprijs die 15 tot 40% goedkoper is dan hun nieuwe equivalenten. Bovendien kunnen contracten worden opgemaakt voor zeer korte periodes, weliswaar met een minimum van 12 maanden.

Online

Op www.lizy.be staat een lijst met de beschikbare voertuigen. Onmiddellijk wordt de maandelijkse betalingsprijs berekend op het laagst mogelijke niveau: onderhoud, reparaties, verzekering en belastingen zijn in de prijs inbegrepen. Lizy verbindt zich ertoe de wagen binnen de twee weken te leveren.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook

Wagens voor u

Auto's