Car Festival

De goedkoopste Jaguar is ook een beetje een Range Rover

De goedkoopste Jaguar op de markt luistert naar de naam E-Pace. Het is een zeer stijlvolle SUV die veel gemeen heeft met de Evoque, de instapversie van Range Rover. In dit artikel verklaren we ons nader, zeggen we wat hem zo interessant maakt en verwijzen we je door naar de saloncondities die momenteel voor dit model van kracht zijn.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 28/01/2022 | Leestijd: 2 min

De Jaguar E-Pace is een vaste waarde geworden binnen het aanbod van het Britse automerk. Een echte premiumwagen, zoals ze dat zeggen, maar dan van de betaalbare soort. Komt daarbij dat we deze SUV bloedmooi vinden (nog mooier in het echt dan op de foto’s!), wat hem vanzelfsprekend extra aanlokkelijk maakt.

Jaguar E-Pace

Advertentie – lees hieronder verder

Wat veel mensen echter niet weten, is dat de E-Pace zijn genen met de Range Rover Evoque deelt. Beide cross-overs maken gebruik van hetzelfde – zeer goede – chassis en ook wat de motoren betreft wordt er ook lustig gekopieerd en geplakt. Daar is voor alle duidelijkheid helemaal niets mis mee, maar het verklaart waarom de prijzen van de E-Pace zo aantrekkelijk zijn.

Benzine, diesel of plug-in hybride

Jaguar E-Pace city

Afhankelijk van de gekozen versie is de Jaguar E-Pace voor- of vierwielaangedreven en gaat het om een benzine, een diesel of een plug-in hybride. De laatstgenoemde soort, PHEV genoemd, combineert een benzineblok met een een elektromotor en een oplaadbare batterij om een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en dito verbruik te beloven. Welke versie je moet kopen, hangt natuurlijk van je persoonlijke situatie af, maar ze zijn allemaal de moeite waard.

Een echte Jaguar

Jaguar E-Pace interior

Zijn prijs is niet de enige reden waarom deze Jaguar zo populair is en waarom het merk er zo veel nieuwe klanten mee aantrekt. Het totaalplaatje klopt nu eenmaal, dankzij een geslaagde cocktail van eigenschappen: de juiste motoren (met goede prestaties en een laag verbruik), het design (mooi en praktisch, zowel buiten als binnen) en natuurlijk het rijgedrag, dat volledig binnen de verwachtingen van het merk Jaguar past. Kortom, de E-Pace is een echte Jaguar.

E-Pace

Nieuwsgierig? Vul dan zeker het onderstaande formulier in om gratis en geheel vrijblijvend een offerte met de grootste korting op de E-Pace te bemachtigen. Deze promotie maakt deel uit van de momenteel geldende saloncondities van Jaguar.

Een offerte aanvragen

Vul uw beleefdheid in
Vul uw naam in
Vul uw voornaam in
Vul uw e-mailadres in
Gelieve enkel cijfers in te geven voor uw telefoonnummer
geen resultaten gevonden
Kies een dealer

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden van Google worden toegepast.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie