Car Festival

Suzuki: compact en praktisch

Wie op zoek is naar een betaalbare, betrouwbare en zuinige nieuwe auto, doet er goed aan om voor een Suzuki te kiezen. Ontdek waarom!

| Gepubliceerd op 08/01/2021 | Leestijd: 2 min

Suzuki heeft het mooi voor mekaar gekregen. Niet alleen heeft deze Japanse constructeur zowel kleine als (middel)grote SUV’s in de aanbieding, je kan er ook aankloppen voor een rasechte sportieveling en vanaf nu ook voor een ruime break met relatief beperkte buitenmaten die parkeren gemakkelijk maken. Wat meer is: het zijn allemaal hybrides.

Klein maar fijn? Dan is je ding, de schattige SUV met veel potentieel en weinig verbruik. Liever een maatje groter en nog steeds hoog en droog? Ontdek dan zeker de of de legendarische . En laat ons vooral de bijzonder leuke niet vergeten, de hippe stadswagen die zelfs in zijn Sport-versie zuinig is.

Advertentie – lees hieronder verder

Kan je niet kiezen tussen dit prachtige aanbod? Weet dan dat de zijn opwachting heeft gemaakt. Deze middenklasse break is niet alleen mooi om naar te kijken, hij verbruikt ook bijzonder weinig en heeft een koffer om ‘u’ tegen te zeggen. Waar wacht je nog op?

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie