Autosalon

De indrukwekkendste auto’s op het autosalon van München

De IAA, die voortaan als ‘mobiliteitsbeurs’ door het leven gaat, werd dit jaar voor het eerst in München gehouden. Dit zijn de meest indrukwekkende auto’s die er te zien waren.

Maxime Hérion | Gepubliceerd op 14/09/2021 | Leestijd: 2 min

Hispano Suiza Carmen Boulogne

Hispano Suiza Carmen Bologna

Deze elektrische supercar, voorzien van een carbon koetswerk, is niet moeders mooiste maar wel een indrukwekkende bolide. Hij produceert zomaar eventjes 1.098 pk en 1.600 Nm en kost 2 miljoen euro per stuk. Totale oplage: amper 14 exemplaren…

Advertentie – lees hieronder verder

Manhart MH5 GTR

Manhart MH5 GTR

De tuner Manhart heeft met de MH5 GTR een unieke auto gepresenteerd op basis van de BMW M5 CS. Deze berline pakt uit met enorme 21-inch wielen, aangepaste koetswerkelementen en satijnglanzende details, maar vooral met 777 pk en 935 Nm koppel. Grrrr!

Mercedes-AMG GT 63 E Performance

Mercedes-AMG GT 63 SE Performance

De krachtigste Mercedes-AMG uit de geschiedenis is een plug-in hybride geworden. Deze rode rakker gaat prat op een stevige 831 pk en 1.400 Nm koppel en is dus razendsnel, maar zijn batterijcapaciteit laat slechts enkele kilometers in de volledig elektrische modus toe. Je kan niet alles hebben, denken we dan.

Microlino 2.0

Microlino 2.0

De Microlino 2.0 is geïnspireerd op de BMW Isetta uit de late jaren ’50 en een prachtige elektrische stadsauto geworden. Hét probleem is dat we er nu al enkele jaren op zitten te wachten. We vragen ons dan ook terecht af of hij ooit effectief op de markt zal komen.

Cupra UrbanRebel

Cupra UrbanRebel

De UrbanRebel is de voorloper van Cupra‘s volgende elektrische compacte model. Hij valt op vanwege zijn racewagenlook die rechtstreeks uit een videogame lijkt te komen.

Smart Concept #1

Smart Concept 1

De toekomst van Smart zal elektrisch zijn en SUV‘s bevatten. Met deze Concept #1 wordt een cross-over met zachte rondingen aangekondigd die de fabrikant hopelijk op een succesvol spoor kan zetten.

Audi Grandsphere

Audi Grandsphere

Last but not least, halen we de Audi Grandsphere aan. Deze conceptcar stelt een grote, desgewenst autonome elektrische berline voor die de show steelt met zijn sublieme looks en avant-gardistisch interieur. Bekijk zeker de onderstaande video:

Deel dit artikel


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie