Crash

Grote schrik voor een niet al te dappere BMW-bestuurder…

Deze bestuurder is enorm geschrokken in zijn serie 3 Coupé de luxe. Deze bewoner van Californië reed over de Mulholland Highway, een weg die als zeer gevaarlijk bekend staat, die door het pittoreske en schitterende landschap van Santa Monica loopt. 

Benoit Grondal | Gepubliceerd op 21 jan. 2016 | Leestijd: 1 min

In een scherpe bocht verliest de bestuurder de controle over zijn krachtige bolide, botst op de verhoging in de berm en slaat over de kop. Dat was een flinke smak! De eigenaar van de BMW verklaarde dat hij over water geslipt was… Hij had waarschijnlijk de elektronische hulpsnufjes van zijn coupé uitgeschakeld. 

Nadat hij op de één of andere manier « geland » was en in plats van de motor van zijn auto af te zetten, vluchtte de dappere bestuurder, met zijn T-shirt waar het woord “courage” op stond, via het open dak van zijn auto… Het was een voorbijganger die alle moed bij elkaar moest schrapen en de motor afzette… 

Advertentie – lees hieronder verder

Zijn T-shirt was dus niet erg toepasselijk, welk opschrift vind jij dat er eigenlijk op had moeten staan? Wij denken aan « I’m a idiot… » 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon