Dream Cars

De nieuwe Alpine te zien op Gran Turismo

De fans van het videospel Gran Turismo 6 zullen in hun nopjes zijn, ze zullen een nieuw model kunnen downloaden zodat die het virtueel kan opnemen tegen de meest krachtige bolides van de planeet! Gisterenavond , naar aanleiding van de opening van het Festival Automobile International, werd de Alpine Vision Gran Turismo onthuld.

Stéphane Lémeret Stéphane Lémeret | Gepubliceerd op 28/01/2015 | Leestijd: 2 min

Die werd voorgesteld aan de vooravond van de 60ste verjaardag van het merk. Deze Alpine is een conceptcar op schaal 1:1. Hoewel de wagen enkel virtueel zal rijden, geeft hij wel een voorproefje van de designtaal voor de Alpine van de XXIste eeuw. De echte Alpine wordt pas later dit jaar onthuld en komt in 2016 op de markt.

De Alpine Vision Gran Turismo oogt als een futuristische formulewagen met een gesloten koetswerk waarbij enkel de helm van de piloot boven het koetswerk uitkomt. De bolide heeft een profiel dat lijkt op dat van de A442 van Le Mans uit ’75, de “queue courte”, omwille van de lage bouw en de ruim bemeten wieluitsparingen. Ook de aerodynamica van de vierwieler lijkt erg verzorgd want de luchtstroom loopt dwars door het koetswerk. Het zou best kunnen dat de productieversie van de nieuwe Alpine over een gelijkaardige snuit en laterale openingen zal beschikken.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze Alpine Vision Gran Turismo zal je vanaf maart 2015 gratis kunnen downloaden. Om hem te kunnen zien, kies je “Vision GT” op het “My Home” scherm. Zo kan je de Alpine Vision Gran Turismo bestellen en wordt hij toegevoegd aan de showroom van de speler.

Kijkt u er naar uit om met deze Alpine Vision Gran Turismo te kunnen spelen ?

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie