Fun

Balotelli zoek excuus : hij haalt miles en km/u door elkaar

Alle excuses zijn goed om een sanctie te ontlopen. Dat is wat de Italiaanse voetballer die voor FC Liverpool speelt, moet gedacht hebben. Hij moest echter met lege handen afdruipen want de rechter had geen oren naar zijn smoes.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 21 mei 2015 | Leestijd: 2 min

Het gaat om een banaal voorval. De voetballer – tevens verzamelaar van mooie en vooral krachtige wagens – werd op 3 december geflitst. Op weg naar Liverpool reed hij ter hoogte van Tarbock Island tegen 175 km/u op de M62 snelweg.

Op de dag van het proces kwam de advocaat van “Super Mario” aanzetten met het verhaal dat de voetballer niet had gelet op het omzetten van “kilometers per uur” naar “miles per uur”. Bovendien stelde de advocaat dat zijn cliënt niet het gevoel had snel te rijden. Uiteraard nam de rechter geen genoegen met de argumenten van Balotelli’s advocaat. Hij werd veroordeeld tot het betalen van een boete van 800 Pond Sterling (1.100 euro) in combinatie met 180 Pond (247 euro) gerechtskosten. De man is ook gedurende 28 dagen zijn rijbewijs kwijt.

Advertentie – lees hieronder verder

Het is te hopen dat deze veroordeling een les is voor de speler want het is niet de eerste keer dat hij fratsen uithaalt op de openbare weg. Het gerucht gaat dat de Italiaanse politie hem op de hielen zit om voor 10.000 euro onbetaalde boetes te innen wegens … overdreven snelheid !

Vindt u dat justitie strenger moet optreden tegen Super Mario ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon