Nieuwe modellen

Nieuwe Juke vanaf 2016 ?

De huidige Juke onderging in 2014 nog een facelift en de Nismo RS-versie is amper uit de startblokken of we horen al de eerste geruchten over de volgende Juke ! Volgens de website Caradisiac zou de tweede generatie van deze stads-SUV al in de lente van volgend jaar worden gelanceerd. Hij zou geïnspireerd zijn op deze Kicks-concept (zie foto) die vorig jaar in Brazilië werd getoond.

Maxime Pasture | Gepubliceerd op 29 mei 2015 | Leestijd: 2 min

De Juke kwam in 2010 voor het eerst op de markt en het was de pionier in het segment van de stads corrsovers. Er zijn inmiddels al flink wat spelers op de ze markt die het overigens zeer goed doet. Na vier jaar werden vooral de personaliseringsmogelijkheden uitgebreid en ook het opmerkelijke design werd herzien.

Als we de eerste beelden van de opvolger bekijken, zien we een conventioneler design dat wellicht een breder publiek zal aanspreken. De nieuwe lijnen zullen ook het interieur een stuk ruimer maken en ook de kofferinhoud groeit. De totale lengte van de wagen groeit van 4,13 naar 4,30 meter en de Juke zal andermaal met twee- en met vierwielaandrijving beschikbaar zijn.

Advertentie – lees hieronder verder

Het motorgamma zal bestaan uit twee 1.2 DIG-T-motoren met 90 of 120 pk en de 1.5 dCi-diesel is goed voor 90 of 110 pk. De Nismo-variante zal een stevige 220 pk leveren. Meer informatie volgt binnen een jaar !

Wat vindt u van deze mogelijke evolutie van de Juke ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon