Spionfoto's

SCOOP: BMW 3-reeks Touring gelekt

Liefhebbers van Duitse sportievelingen wachten met ongeduld op de voorstelling van de nieuwe BMW 3-reeks. Die zou al in de herfst op de markt komen… Maar ook de touring-afgeleide zal niet lang op zich laten wachten!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 28 jun. 2018 | Leestijd: 2 min

Hoewel het model een beetje groter werd, laten de proporties  van deze BMW – die door onze spionfotografen voor de lens werd gehaald – geen twijfel bestaan : dit is de nieuwe 3-reeks touring. Wie de wagen van naderbij bekijkt, ziet meteen dat de achterlichten erg verwant zijn met die van de 5-reeks. Net zoals bij de berlineversie van de 3-reeks, zal de motorkap pas naar omlaag duiken ter hoogte van het radiatorrooster. Dat oogt nog imposanter in combinatie met de nieuwe lichtunits, net zoals bij zijn grote broer.

Onder de motorkap zullen we een gamma vinden met 3-, 4- en 6-cilindermotoren én er komt ook een volledig elektrische versie die al in 2020 op de markt zal komen!

Advertentie – lees hieronder verder

De berlineversie zal op de Mondial in Parijs (autosalon, nvdr.) worden onthuld, want BMW zal – in tegenstelling tot diverse andere constructeurs – weldegelijk aanwezig zijn op dit autosalon. De wagen zal begin 2019 op de markt komen en de lancering van de touringversie – die we hier te zien krijgen – staat volgens de geruchten gepland voor de zomer van 2019.

 

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon