Toppers

TOP 5 sportwagens in 2018

Hoewel 2018 nu al meer dan een week achter ons ligt, konden we het niet laten om nog een laatste top-5 samen te stellen. Benieuwd naar wat onze favoriete sportwagens van het afgelopen jaar waren? Kijk even mee!

Geschreven door De redactie | 09/01/2019

Alpine A110

De A110 kreeg de unanieme goedkeuring van onze redactie. Van een geslaagde comeback gesproken! De lange levertijden zijn hét bewijs van zijn populariteit…

Senna

Advertentie

McLaren Senna

De Senna is niet de mooiste McLaren ooit, al spreekt hij zeker tot de verbeelding dankzij zijn gigantische vermogen (800 kg) in combinatie met zijn lage gewicht (1.198 kg). Een beest!

Fiesta ST

Ford Fiesta ST

Nog steeds de referentie in zijn segment. Er bestaan goedkopere hete hatchbacks, al zal je veel moeite hebben om er een te vinden die beter is dan de Fiesta ST.

Bullit driving

Ford Mustang Bullit

De Mustang V8 is al imposant op zich, al wordt hij pas echt cooler dan cool met Bullit-logo’s, als verwijzing naar de legendarische film met Steve McQueen in de hoofdrol. Weet wel dat de Mustang Bullit amper 10 pk meer belooft dan de “normale” versie.

992 new

Porsche 911

De nieuwe generatie van een legende. Hem uitproberen, hebben we nog niet kunnen doen maar dat komt nog. Uiteraard staan de verwachtingen hooggespannen…

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook