Dream Cars

'S werelds duurste auto op autovlan.be!

Wat is volgens u de duurste auto ter Wereld ? De Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse aan 1,5 miljoen euro ? Mis ! Misschien één van de drie exemplaren van de Lamborghini Veneno aan 3 miljoen euro per stuk ? Alweer mis ! Een of andere op maat gebouwde Ferrari ? Misschien … Maar we twijfelen eraan of die even prijzig zal zijn  als deze Ferrari 250 GTO uit 1962 waarover we het hier hebben. Op Autovlan.be wordt deze Italiaanse schone aangeboden voor het exuberante bedrag van 40 miljoen euro (u lees het correct, veertig miljoen!), zonder taksen welteverstaan.

| Gepubliceerd op 1 aug. 2014 | Leestijd: 2 min

In de advertentie lezen we dat het om een bijzondere versie gaat die een dergelijk fortuin kan verantwoorden. Het gaat immers om een van de 39 initiële exemplaren van de 250 GTO die in Modena tussen 1962 en 1963 werden gebouwd. Dit maakt hem tot een erg zeldzaam exemplaar.

Vorig jaar werd een raceversie van deze 250 GTO verkocht. Ook die verkoop trok de aandacht want het werd de duurste auto ooit omdat hij slechts voor een cheque van 38,16 miljoen van eigenaar wisselde. Die laatste wilde overigens anoniem blijven. Toe ging het “slechts” om een exemplaar uit 1963 … De wagen die vandaag wordt verkocht, is ouder dus lijkt het logisch dat de eigenaar iets meer vraagt. 

Advertentie – lees hieronder verder

Mocht u de middelen hebben, zou u dit bedrag kunnen investeren in een dergelijke klassieker ?

https://gocar.be/nl/europe/autovlan/tweedehands-auto/Ferrari/250/250-GTO-aus-1962-V12-mit-300-PS-sofort-verfuegbar-197189018

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon