Dream Cars

Gocar.be bracht ze naar het werk… in een Bentley! (+VIDEO)

Nadat we bij Gocar.be een tijd geleden een oproep lanceerden om één van onze vele lezers van en naar het werk te voeren in een luxueuze Bentley, ontplofte onze mailbox nét niet. Uit de vele inzendingen een winnaar kiezen, was in ieder geval niet gemakkelijk maar we zijn er wel in geslaagd. Benieuwd hoe de rit voor onze winnares(sen) verlopen is?

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 9 mei 2017 | Leestijd: 2 min

We vroegen deelnemers om onze oproep te delen, te liken op onze Facebook-pagina én om een motivatiemail onze kant op te sturen. Uiteindelijk was het Angelique J. die ons met haar vlotte pen het meest kon overtuigen. De volgende ochtend stonden we dan zoals beloofd voor haar deur in (het verre) Limburg om haar van daaruit naar haar werkplek in het centrum van Brussel te voeren. Maar Angelique was niet alleen. Haar vriendin en medetreinreiziger Yolande mocht mee de Bentley-achterbank bezetten en uiteraard hebben we onderweg onze camera laten draaien…

Onze Bentley van dienst was trouwens een speciaal geval. Ten eerste omdat hij op diesel reed, maar ook omdat hij als SUV niet in het rijtje van limousines past. In ieder geval waren zowel Angelique als Yolande stevig onder de indruk van het piekfijn afgewerkte interieur en van het hoge comfortgehalte van de Britse mastodont. Benieuwd van wat wij van de Bentayga Diesel vinden?

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon