Dream Cars

Bentley GTC Galene Edition houdt van jachten

Mulliner, de maatwerk afdeling van Bentley werkt samen met jachtenbouwer Princess Yacht om een bijzondere serie te maken van de cabrioversie die geïnspireerd is op de zeevaart. Deze versie wordt voluit Bentley Continental GT Convertible Galene Edition by Mulliner genoemd, een mond vol.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 27 jul. 2017 | Leestijd: 2 min

Het koetswerk is ijswit en deze speciale reeks maakt het verschil met blauwe inzetstukken onderaan het koetswerk. Ook de achterbumper komt in donkerblauw dat ook voor de het canvas dak wordt gebruikt. Het is meteen een knipoog naar de kleur van de zee en ook dat is geen toeval want deze Galene is genoemd naar de Griekse godin voor een kalme zee.

Binnenin contrasteren de crèmekleurige lederen stoelen met het dashboard dat werd afgewerkt met «Pinstripe Walnut» notelaar. Ook dat is een verwijzing naar het teak hout dat op luxe boten wordt gebruikt. Deze afwerking zien we ook op de centrale console én op de koffervloer die door Mulliner werd afgewerkt.

Advertentie – lees hieronder verder

De 30 klanten van deze bijzondere verse kunnen ook een met de hand geschilderde illustratie van een jacht kiezen op het dashboard, vlak voor de passagier.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon