Dream Cars

EleMMent Palazzo is de duurste vijfsterren zwerfwagen ter wereld !

Hoewel de Euro Millions reclamefilmpjes er meestal wat over zijn, geven ze toch een vrij juiste benadering van het leven van de superrijken onder ons. Zo werd in Dubai zopas de duurste kampeerwagen ooit verkocht voor een slordige 3 miljoen euro. Het gaat om een meer dan extravagante motorhome die door de Oostenrijkse firma Marchi Motors werd ontwikkeld. Het voertuig werd EleMMent Palazzo gedoopt.

| Gepubliceerd op 20 aug. 2014 | Leestijd: 2 min

Het gevaarte is 12 meter lang, weegt ruim 20 ton en rust op het chassis van een vrachtwagen. Qua aandrijving vertrouwt men op een 530 pk sterke dieselmotor. Het koetswerk lijkt wel geïnspireerd op een intergalactisch ruimteschip uit de TV-serie Star Trek. De constructeur verdedigt het design omwille  van de stroomlijn en de bijhorende brandstofbesparing van 20%. Dat is goed nieuws voor Moeder Aarde maar designers vinden het een aanfluiting van elegantie …

Het interieur van deze mastodont biedt een oppervlakte van 40 m2 waar de gebruikers baden in luxe, rust en overvloed! Er is een slaapkamer met een kingsize bed, een badkamer met een regendouche, een keuken en een loungeruimte met zitbank die je via een druk op de knop kan omtoveren tot een bar. Met de EleMMent Palazzo kan je ook van mooie vergezichten genieten via het uitschuifbare terras. Ontdek het zelf via de bijhorende beelden.

Advertentie – lees hieronder verder

Zou u een dergelijke motorhome overwegen mocht u de Euro Millions winnen ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon