Dream Cars

Go Hiramatsu gebruikt McLaren P1 voor woon-werkverkeer

McLaren heeft in Tokyo Go Hiramatsu ontmoet. De advocaat gebruikt zijn McLaren P1 dagelijks om te gaan werken en hij gebruikt de bolide tijdens de weekends regelmatig op het Japanse equivalent van de Nürburgring. Dit is een verhaal van een gepassioneerd liefhebber.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 8 jul. 2016 | Leestijd: 2 min

In tijden dat dergelijke prestigewagens een uitstekende belegging zijn, blijven er gelukkig ook nog liefhebbers over die hun supercar niet alleen kopen om hem te laten stijgen in waarde in een of andere garage. Go Hiramatsu is iemand die zijn bolide wel degelijk gebruikt.

Voor hij zijn 650S kocht, bezocht de man de McLaren-fabriek in Groot-Brittannië en vervolgens schafte hij zich ook deze schitterende P1 in British Green aan. Deze papa gebruikt de elektrische modus in de residentiële buurt waarin hij woont. Hij deinst er echter niet voor terug om de motor te laten brullen op het Hakone Turnpike circuit, de Japanse tegenhanger van de Nürburgring. Op het circuit van Fuji haalde hij al meer dan 300 km/u en dat was een kippenvelmoment.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon