Dream Cars

McLaren maakt exclusieve 675 LT-tweeling

Geschreven door Belga | 16/10/2017

McLarenSpecial Operations (MSO) realiseert de meest gekke en exclusieve wensen van de klanten van het Britse sportwagenmerk. Zopas werden de MSO Coupé en de MSO R Spider aan een gefortuneerde autoliefhebber geleverd.

Als je bankrekening goed gespekt is en je kan niet kiezen tussen de coupé of cabrioletversie van je nieuwe wagen, wat doe je dan? Gewoon allebei bestellen, toch. Dat deed een klant van McLaren die op basis van de 675 LT een eigen gepersonaliseerde uitvoering liet bouwen van zowel de open als de gesloten versie.

Een kolfje naar de hand van McLarenSpecial Operations (MSO), dat deze wagens grondig onder handen nam om er zeer originele versies van te maken. Het koetswerk werd in een exclusieve Liquid Silver lak gespoten en rijkelijk voorzien van carbon accenten aan onder meer de zijspiegels, de bumpers en de luchtopeningen. Ook de achterspoiler is uniek met twee niveaus en een rode tint en de vermelding MSO R op de zijpanelen.

Daarnaast onderging uiteraard ook het interieur een speciale behandeling met een bekleding in rood alcantara met zwarte stiknaden. Een specifiek carbon stuurwiel zorgt voor de finishing touch. Tenslotte kreeg ook de motor een kleine vitaminekuur: de 3,8-liter twinturbo-V8 zag zijn vermogen en koppel stijgen tot 688 pk en 700 Nm.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

McLaren nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

McLaren Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe McLaren met opties en standaarduitrusting

540

Mclaren

540

Vanaf € 162.750

570

Mclaren

570

Vanaf € 184.750

600LT

Mclaren

600LT

Vanaf € 255.000

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers McLaren

Onze partners