Roadtrip USA: waarom niet met een Jaguar F-Type SVR?

Vertrekt u de volgende maanden voor een roadtrip doorheen de VS? Waarom dan geen Jaguar F-Type SVR huren? Dat is nu mogelijk bij de verhuurder Entreprise Rent-A-Car op enkele welbepaalde bestemmingen.

Roadtrip USA: waarom niet met een Jaguar F-Type SVR?

Net als Hertz, dat al geruime tijd sportwagens verhuurt, biedt ook Entreprise Rent-A-Car reeds enkele jaren zijn «Exotic Collection» aan in enkele grote Amerikaanse steden. In het aanbod bevinden zich onder meer een Aston Martin DB9, een Chevrolet Corvette of een Lamborghini Huracan.

De verhuurder breidt zijn gamma nu verder uit met twee bijzonder fraaie modellen: de Jaguar F-Type SVR en zijn roadster variant. Met zijn 575 pk sterke V8 5 liter Supercharged en zijn luid klinkende sportuitlaat zal je niet ongemerkt passeren in de straten van Los Angeles, Washington, Seattle, Nashville of Miami.

En het goede nieuws is dat deze Engelse bolides verhuurd worden tegen een merkelijk lagere prijs dan de eerder vernoemde modellen. Zeker blijft 299$ per dag een stevige som als je een langere trip plant, maar het is een prikje naast de 800$ die voor de andere modellen wordt aangerekend…