Fun

Deze kleine Morgan EV3 doet niet alleen kinderen dromen

Morgan stelt een zeer speciale versie voor van zijn legendarisch model met één wiel achteraan. Deze EV3 Junior is geïnspireerd door de elektrische uitvoering en wordt een echt hebbeding voor kinderen vanaf zes jaar … op voorwaarde dat hun ouders het aanzienlijke prijskaartje willen neertellen.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 7 feb. 2017 | Leestijd: 2 min

Deze EV Junior is een echte replica van de EV3 en maakt net als zijn grote broer gebruik van een elektromotor. Standaard wordt hij aangeboden in drie kleuren (rood, groen of ivoor), maar hij kan ook gelakt worden in één van de 40.000 tinten die Morgan aanbiedt, uiteraard in ruil voor een “supplementje”.

Zijn batterijen kunnen in 4 uur opgeladen worden en bieden een autonomie tot 16 km, afhankelijk van de rijstijl. De topsnelheid werd beperkt op 16 km/u. De EV Junior wordt volledig met de hand gebouwd op een carbon chassis en heeft lederen zetels en een dashboard in hout.

Advertentie – lees hieronder verder

Als u de Tesla Model S voor kinderen die 500 dollar kost, reeds te duur vond, stopt u beter met lezen, want deze EV3 Junior verandert van eigenaar voor maar liefst 7.750€ exclusief taksen!

Lees ook:

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon