Fun

Voetballers van Manchester willen niet weten van Chevrolet

Zijn professionele voetballers verwende kinderen ? Het lijkt er alvast op als we een recent artikel mogen geloven dat verscheen in de Britse krant Daily Mail. In het geval van de Britse ploeg Manchester United lijkt er weinig twijfel over te bestaan. Wanneer men de heren een bedrijfswagen aanbiedt, wordt die door de spelers prompt geweigerd. Pardon !?!

| Gepubliceerd op 10 nov. 2014 | Leestijd: 2 min

Men zou nog kunnen denken dat het om basismodelletjes gaat waarmee ze onmogelijk kunnen uitpakken, maar niets is minder waar. Chevrolet is sponsor van de club. Het merk betaalt per een seizoen een slordige 60 miljoen om haar naam op de truitjes te mogen drukken. De constructeur dacht dat het een sympathieke geste zou zijn om de spelers een vloot Chevrolet-voertuigen – bestaande uit Camaro’s en Corvette C7 Stingrays – ter beschikking te stellen.

Jammer genoeg voor de Amerikaanse autobouwer, zijn de spelers van Man United erg gehecht aan hun eigen vervoer. Ze rijden overigens met Range Rovers, Mercedes M-Klasse en ook een Porsche Panamera. Deze weigering was een stevige afknapper voor het merk dat zich eerder engageerde om de ploeg tot in 2021 te sponsoren.

Advertentie – lees hieronder verder

Als je weet dat Chevrolet van plan is om zich terug te trekken op de Europese markt vanaf 2015, lijkt het erop dat de directie van het merk deze attitude van de spelers allerminst waardeert. Gelukkig probeert de trainer van de club, Louis van Gaal, de meubelen te redden door dagelijks met zijn Chevrolet Captiva naar de training te rijden.

Wat denkt u over deze houding van de spelers tegenover hun sponsor ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon