Autosalon Brussel 2017: de nieuwigheden bij Ford

|

Ford kiest voor luxe op het autosalon van Brussel want we zien er twee extra modellen van Vignale-signatuur, het toplabel bij Ford. De Mustang staat er in een bijzondere Blue Edition reeks en de kleur kan u al raden. De bedrijfswagens worden overigens sportiever.

Op de Ford-stand valt heel wat te ontdekken. Om te beginnen is er de facelift van de Kuga SUV die voor het eerst op Belgische bodem te zien is. Net als zijn grote broer, de Edge, is hij ook als Vignale beschikbaar. Die versie krijgt een verfijnde afwerking zowel qua koetswerk als binnenin en enkel de meest krachtige motorisaties worden weerhouden.

Ford lanceert bij ons voor het eerst sinds zijn lancering een speciale versie van de emblematische Mustang. Het gaat om de Blue Edition die je herkent aan de “Grabber Blue”-lak in combinatie met een zwarte striping, ook de velgen zijn zwart.

Verder zien we van de personenwagenversie op basis van de Transit en de Tourneo een Sport-afgeleide met gelakte bumpers en een aangepaste striping. Ook van de Courier en de Custom zien we een gelijkaardige versie.

Tot slot is er de Ka+, een betaalbaar stadswagentje dat net onder de Fiesta wordt gepositioneerd.

Lees ook: